לאורך‭ ‬12‭ ‬חודשי‭ ‬השנה‭ ‬נשלחים‭ ‬מוצרי‭ ‬החברה‭ ‬לשווקים‭ ‬שונים‭ ‬ברחבי‭ ‬העולם. פירות‭ ‬אביב‭ ‬מתמקדת ומתמחה‭ ‬ביצוא‭ ‬של תוצרת חקלאית טרייה ליעדים מרוחקים ולשווקים קשים ומורכבים בעלי דרישות מיוחדות. ‬

פרי הדר

פרי הדר מערכת משוכללת ומודרנית מייצרת מאות אלפי תיבות של פרי הדר ישראלי תחת המותגים JAFFAAVIV. אנו מייצאים את כל סוגי ההדרים ומתמקדים באריזת לימון וזני קליפים כגון נובה, אורה, אור, ומינאולה, חלקם זנים חסרי או מיעוטי חרצנים שטופחו בישראל בכדי למלא את החלל שנוצר בשווקים בחודשים ינואר עד אפריל.

אבוקדו

האבוקדו הוא חלק בלתי נפרד מן המטבח העולמי ולא בכדי הוא נחשב לפרי בעל סגולות תזונתיות מיוחדות. הוא מצטיין בשיעור ניכר של שמן (18%-10%), נוח לעיכול, ושיעור חומצות השומן הבלתי-רוויות שבו רב, לכן הוא נחשב טוב לבריאות. אחוז החלבון באבוקדו גדול, והוא מהווה מקור טוב לוויטמינים מתקביץ B ולאשלגן, ומכיל חומצה אסקורבית (ויטמין C  וקרוטין, ההופך בגוף לוויטמין A. כדי לזרז את ההבשלה שומרים את הפרי בטמפרטורת החדר כשהוא סגור בקרטון או בשקית נייר, יחד עם פרי בשל אחר, המפריש גז אתילן.
הפרי מיוצא ללקוחו תהחברה ברחבי העולם –  לאורך 8 חודשים בשנה החל מחודש אוקטובר ועד לחודש מאי.

מוצרים אחרים

מוצרים אחרים
שזיפים, נקטרינות, אפרסק רימון, תמרים, תפוזים, אשכוליות ופומלית נכללים גם הם ברשימת המוצרים שהחברה מציעה ללקוחותיה בחו"ל.

בקרת‭ ‬איכות‭ ‬

על‭ ‬מנת‭ ‬להגיע‭ ‬עם‭ ‬מוצר‭ ‬איכותי‭ ‬לשווקים‭ ‬מעבר‭ ‬לים‭,‬ פותחה‭ ‬מערכת‭ ‬בקרת‭ ‬איכות‭ ‬ייחודית‭ ‬ששולטת על‭ ‬כל‭ ‬שלב‭ ‬בתהליך‭ ‬הייצור‭.‬

בדיקות‭ ‬מוקדמות‭ ‬

הבדיקה‭ ‬מתחילה‭ ‬לפני‭ ‬הקטיף‭,‬ בביקור‭ ‬נציג‭ ‬החברה‭ ‬במטעים‭,‬ בפרדסים‭ ‬ובכרמים‭ ‬ופגישה עם החקלאים לשם‭ ‬אבחנה‭ ‬ראשונה‭ ‬בנוגע‭ ‬לטיב‭ ‬המוצר‭.‬ האור‭ ‬הירוק‭ ‬לתחילת‭ ‬הקטיף‭ ‬ניתן‭ ‬לאחר‭ ‬שמתבצעות כל‭ ‬הבדיקות‭ ‬הדרושות, כולל‭ ‬בדיקה‭ ‬לשאריות‭ ‬של‭ ‬חומרי‭ ‬הדברה‭.

איכות‭ ‬ללא‭ ‬פשרות‭ ‬

עם‭ ‬הגעת‭ ‬הפרי‭ ‬לבית‭ ‬האריזה‭ ‬הוא‭ ‬נבדק‭ ‬על‭ ‬פי‭ ‬פרמטרים‭ ‬שונים‭ ‬שקובעים‭ ‬למעשה‭ ‬את‭ ‬יעדו‭ ‬הסופי,‭ ‬את‭ ‬טיב המיון‭,‬ ואיכות‭ ‬האריזה‭ ‬שעליו‭ ‬לעבור‭.‬ לאחר‭ ‬מכן‭ ‬מתבצעת‭ ‬בקרת‭ ‬איכות‭ ‬על‭ ‬פני‭ ‬נקודות‭ ‬חמות‭ ‬לאורך‭ ‬מתקן‭ ‬המיון והאריזה‭,‬ ומבקר‭ ‬איכות‭ ‬ייעודי‭ ‬אחראי‭ ‬על‭ ‬לקיחת‭ ‬הדגימות‭ ‬ובדיקתן‭.‬ הנתונים‭ ‬כגון‭ ‬אחוז‭ ‬סוכר‭,‬ אחוז‭ ‬מיץ‭,‬ מחלות ומזיקים‭,‬ פגעים‭ ‬מכנים‭,‬ צורת‭ ‬האריזה‭,‬ מדבקות‭,‬ משקל‭ ‬וכו‭’‬ נרשמים‭ ‬ונשמרים‭ ‬במאגר‭ ‬נתונים‭ ‬המספק‭ ‬לאנשי השטח‭ ‬מידע‭ ‬עדכני‭ ‬על‭ ‬איכות‭ ‬המוצר‭.‬

מקורות‭ ‬אספקה‭ ‬מגוונים‭ ‬ובלתי‭ ‬תלויים‭ ‬

ספקים‭ ‬אמינים‭ ‬וחקלאים‭ ‬מצטיינים‭ ‬המייצרים‭ ‬חומר‭ ‬גלם‭ ‬איכותי‭,‬ מהווים‭ ‬גורם‭ ‬חשוב‭ ‬ומשמעותי‭.‬ ‬לחברה‭ ‬יש‭ ‬את‭ ‬היכולת‭ ‬והגמישות‭ ‬העסקית‭ ‬להגיע‭ ‬לעסקה‭ ‬הטובה‭ ‬והמתאימה‭ ‬ביותר‭ ‬עם‭ ‬כל‭ ‬ספק‭.‬